Tuesday, December 13, 2011

Official Photographer for our wedd..




Assalamualaikum&Helo peeps!


ehem..ehem..malam ni nak citer sikit2 sal official photographer for my big day.
saya dengan sidia takde la book atau amek OP yang specel dan glamor. sebab tak nak abis kan duit tang situ.buget simpan untuk bulan madu n life after kahwin..eheh.

secara rasminya saya juz guna khimat S.I.L iaitu adek sidia.
so tak dek la bayar mahal2 kan..jimatkan? rezeki saya as a student..ye dak? ^-^
adek sidia memang minat dan tengah2 jinak lam bidang OP..mudah2an murah rezeki dia.


my OP..untuk nikah, wedd, bertandang & outdoor ^_^


*jangan marah naa mila guna pic lisa :p

untuk e-day kami, dia la juga OP nye dan juga pre-wedd kami..



pre-wedding







*just review sikit2 je..pic E-Day malu la nak tunjuk coz dah 10bulan berlalu..ehehe








ok tak..ok tak??

9 comments:

anaztasias nora aira said...

cantik...yeay dah jimat skit !

cik.mila said...

hehe..tQ nora :)

cik chinta said...

tagged awak. jom join :)

http://missakalidaf.blogspot.com/2011/12/giveaway-first-opening-dippy-lyns.html

Sfarlina said...

sgt ok cik mila!! berjimat tu bgus..good!

♥ p a a n i ♥ said...

sokong! n cantik dia snap ;)

cik.mila said...

cik chinta: yeke? thanks :)

sfarlina : jimatkan! ^_^

paani : yup cantikkan :)

dhiera said...

jimat la mila!!! best ye.. semua majlis hire dia. secara tak langsung, bakal adik ipar mila dapat asah bakat terpendam dia kan~

Atiqah Ahmad said...

you. bagi contact number ur sis in law ni bleh? email i ok. :)

cik.mila said...

dhira : betol2..rezeki Allah bagi..hehe

atiqah: i email k..