Wednesday, December 7, 2011

DIY : Border..nak buat ape ek?

Assalamualaikum&Helo readers!


Nak kawen macam2 nak pikir..ye dak?
Buget, DIY, baju, pelamin..fuhh!
nak DIY bagai2 tapi khudrat tak mencukupi..lagi2 bila nengok sticky kat atas 59days left..
aduyai kus semangat.
okeh buat yang termampu dan mana yang sempat.

Tadi malam sambil2 buat assignment, saya buat ini..




dis is border..
eh saya tak buat sendiri tau tapi amek sini
pastu saya godek2 sendiri masuk kan logo.
penting okeh MY tu coz meaning Miela&Yoe..hehe









agak2 saya nak buat ape ye? ^_^

5 comments:

fazlien said...

letak kat kad kahwin..xpun boleh buat helaian utk guest book..sure cantik..=D

bahIRAh said...

1st time dtg sini..i'm b2b 2012 from melaka..huhu

bestnye tak lame je lagi nak kawenn!! all the best and good luck!

dhiera said...

buat guestbook kot~ hek

Epa Zarifa said...

wah, menarik nak blaja jugak la... :)


btw, jom exchange link :)

http://epagroove.blogspot.com

cik.mila said...

fazlien : tgu hasilnye..eheh

bahirah : already view&folo u :)

dhira : tah la..suspen sikit..eheh

epa : boleh2..already folo u :)