Saturday, December 3, 2011

Review perkenalan kami..




Assalamualaikum&Hai peeps!

Malam ni tetiba rajin pulak nak review perkenalan dengan cik tunang..adakah tanda2 rindu..ecece dah nak kawen kot..sabau2..hehe

kami berkenalan di alam maya..percaya tak?
of cos la kena percaya..tak tipu okeh!.
kami kenal kat laman sosial tagged..bukan maksud saya ni sosial tau..haha
mesti tak caya bukan?
kenal macam tu hubungan boleh kekal..ramai kot yang bersatu/kahwen sebab kenal kat laman sosial cth zed zaidi..tu je yang saya tahu..hehe
sudah tersurat perkenalan kami dari situ.

Alhamdulillah hubungan kekal sampai sekarang setelah menjangkau 3 tahun lebih..saya tak larat nak bercouple lama2, tu je yang mampu..hehe

bulan kami kenal : November 2008
declare cintan cintun : November 2008

sehingga pertengahan tahun 2010 sekitar bulan 7 :

dialog pakwe&makwe (lokasi Batu Pahat)

Si Pakwe : bla..bla..bla & berkata akhir tahun (2010) ni abg nak masuk pinang syg..

Aku : erkkk...(senyum)

Si Pakwe : Nape diam? suka x abg nak masuk pinang?

Aku : Mestila suka..(senyum lagi..dalam hati hanya Allah je yang tahu) Ase nak melompat2 je time tuh tapi masih waras..hehe..cool beb!


tup..tup..

tak menjadi akhir tahun 2010 sebab2 tertentu (mood kecewa)
secara rasmi nye

perkenalan : 11/2008
declare cinta : 8/11/2008
merisik : 2/1/2011
bertunang : 3/2/2011
nikah : 2/2012
sanding : 2/2012




Alhamdulillah semoga perjalanan cinta kami terus diberkati oleh Nya
Amin..





p/s : uolls kenal buah hati uolls camne? ada macam saya? -_-

8 comments:

cik chinta said...

cinte mukabuku ;p

cikdidasyuhada said...

yuhuuuuuuuuuuu~ berkenalan dr alam maya rupenye! lagu najwa latif tu leh la mg tkr skit. berkenalan dr tagged. hehehe

kotak bulat said...

menarik...hehheee... semoga kekal ke akhir hayat ye..

picairin said...

xsama.. x techno cam u la..hehe... he is my best friend's friend..=)

cik.mila said...

cik chinta : kita geng..beza kamu muka buku saya tagged..eheh

dida : xda makna sbb xminat najwa latif..haha

K.Bulat : amin..thanks ye :)

picairin : tersurat jdoh perkenalan dicitu :)

nur said...

percaye je...coz sy dan pasangan pon kenal di alam maya..di facebook lagi..hehe

chekgu kechik said...

hehe..tahniah..kawen jgn lupe jmput !! haha

cik.mila said...

nur : percaya je dgn qada dn qada' NYA :)

chekgu kecik : bereh je..heheh