Friday, December 30, 2011

Bye-bye 2011..Hai-hai 2012!




Assalamualaikum&Helo beautiful readers!


Sekarang mood exam, tak da lagi menyempat nak update entry. ini last entry untuk 2011.
Tinggalkan 2011 dengan seribu satu kenangan suka dan duka. kenangan menjadi tunangan orang selama untuk setahun.dalam pada tu la, saya gumbira, bermanja, menangis, bergaduh, bermasam muka..adat bertunang la kan. ye dak? 
tapi belom genap setahun pun lagi.hehe

Dan 2012 bakal membawa seribu satu perubahan dalam hidup saya.
InsyaAllah bakal bertukar status. bergelar puan to be...
dan bakal bergraduasi.
Doakan saya ye kawan2..especially geng bride to be..
sayang uolls ketat2!!

Thanks untuk uolls yang support mila time susah.
Thanks Allah kerana masih memanjangkan usia.
tak lupa pada parents dan family serta incik tunang tersayang.
cewahh! typing seperti dalam surat tak rasmi time sekolah..hakhak

oh ye..mila bakal exam. first paper 2/1 until 19/1.
pasni update entry pun tak da la sekencang cam sebelom nih.
Fokus2!! hehe
jangan rindu2 ye..bajet ada yang nak rindu.

see uolls next coming 2012 okeh!

Bye-Bye 2011..Hai-Hai 2012.






p/s : doakan mila untuk exam ye! 
p/s tambahan :  Jangan masuk toilet pada jam 23:59hrs, 31/12/2011 kerana anda akan keluar dari toilet pada tahun hadapan!!! *sumber fb ^_^

7 comments:

Angah86 said...

gud luck mila..
eh..tarikh exam same ngn tarikh exam encek tunang angah ler..hehehe
pape pun selamt thun baru n selamt menjadi puan baru..hehehehe :)

[az azhari]™ said...

good luck mila!
kte convo same2 ye next year ^_^

dhiera said...

good luck exam mila!!!
mesti kite rindu dekat mila nanti~ sobsob

mrs irmidrza to be said...

good luck yunk!!! buat exam elok2...=)

Cik Azizah said...

gud luck yunj...do ur best k :)

WaTy said...

good luck babe!! ade pape rungsing PM i jer~ :P

choclairissa @ intan said...

good luck dear..btw saya dh link n follow awak :)