Saturday, December 10, 2011

Stunning Me!! by Qaseh Elyn

Assalamualaikum&Hai peeps!


last minute join GA, 1 hour left..harap2 sempat! -_-



Apa itu Qaseh Elyn?

-Bukan produk kecantikan, bukan saloon rambut, bukan butik pakaian..bukan! bukan!

Ia adalah produk veil+inner (tudung) dari Elyn Creation.



Siapa Elyn Creation?

Elyn Creation adalah online butik yang baru bertapak yang mana boleh custom made pelbagai untuk anda especially B2B. Menerima tempahan beading, baju tunang, baju nikah dll and the latest is custom made tudung+veil by Qaseh Elyn.


senarai harga from Elyn Creation~



Siapa owner Elyn Creation?

Also Bride-to-Be from Selangor. Seorang yang cintakan fashion. (her blog)



Okeh,Bercerita tentang GiveAway! (klik)




Cara menyertai?


klik pic untuk tumbesaran!


mudah bukan? (picit sini)




Dengan Giveaway ini, InsyaAllah Elyn Creation dapat merealisasikan tudung+viel impian, idaman dan angan2 bagi bakal2 pengantin. Hadiah yang ditawarkan bukan 1 bukan 2 malah 3.


see!

1st - tudung+veil worth RM300
2nd - tudung+veil worth RM200
3rd - veil worth RM150


lets go bebeh!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.





Cik Mila..



Not Miss Malaysia!

Not Miss World!

Just a simple miss not a beauty queen but fairly cute for her prince. Sila muntah!


Wedding yang diimpikan bukan gilang gemilang!

Just a simple wedding but meriah!


Bride dan viel ibarat lagu dan irama.

Tiada satu pincang la ia. cewaah!


Oleh kerana Cik Mila not Miss world, not Miss Malaysia bagai so,


Veil idaman!


bukan ini!



tapi simple like this!



Cik Mila tak mau veil yang meleret2 tapi just lepas suam2 kuku..eh faham ke?hehe

mean labuh dan lepas sikit dari pinggang.eheh




dan mau taruk fabric flower ini! (ayat yakin menang..hek!)



suke dengan bunga timbul2 itu!

fabric flower bukan?

maybe..hehe


pilihan warna viel

-purple



like that!




dan bentuk veil cenggini.


semi oval bukan?



Tudung idaman!

cenggini..



boleh..?hek! ^_^






Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi cik elyn terus. Yang berminat nak dapatkan khidmat cik elyn boleh contact kat bawah :)




Email : elyncreation@gmail.com
No Phone : 012 6021075
Add : No 75 Jalan 3/71, Seksyen 3, 43650 Bandar Baru Bangi.
Website: http://luvelyn-creation.blogspot.com/


4 comments:

kitakesitu said...

good luck! =)
i dah link n follow u.
jom exchange link jom =)
http://kitakesitu.blogspot.com/

fazlien said...

gudluck dear=D

WaTy said...

amboi ramai jugak yg join contest ni~ i tak reti laa nak join2 contest~ hehehe GOOD LUCK MILA~~~

cik.mila said...

kitakesitu : dh folo awk :)

fazlien : thanks!

waty : main buat je entri tu..hehe..thanks ye :)