Tuesday, August 11, 2015

Haha Nuffnang!

Assalamualaikum.

Hehe. Bapak lama tak update entri. Nak menulis pun dah kaku. Yang kelakarnya BE tetap dapat walaupun blog dan akaun Nuffnang tak update. Aku sampaikan lupa pasword. adoii.




Tu diaa. Nuffnang still tak lokek. Amount terkumpul lagi sikit nak RM200. Tak tahu bila nak cashout. peram jela dalam tu.

Sebenarnya nak update cerita bersalin anak kedua, tapi tetiba lost memori pulak. tengok la esok2 kot rajin on laptop lagii.

ok bye!!

3 comments:

Hanie said...

waa... dasyat jugak ye nuffnang die tu... blh shoping2..

misz sheyla said...

xupdate blog...tapi orang selalu jenguk blog tu yg dpt kot..untung laaa....hihi boleh buat shopping

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)