Thursday, June 11, 2015

Alhamdulillah.

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.
Syukur..syukur..syukur.
Selamat melahirkan puteri kedua ku 35hari yang lalu.
Menghitung hari nak habis pantang ni. kuikui

Dah 5 bulan tak update blog.
Terasa kekok nak menaip, nak bercerita.
Ampunn.

7-5-2015
Lahir seorang lagi puteri kami.
Double puteri dah sekarang.
Double Hasya gituuu.

Hasya Nurzahra si kakak.
Hasya Nursufiyya si adik.

7-1-2013 lahirnya si kakak.
7-5-2015 lahirnya si adik.

Yang seronoknya dedua keluar sehari sebelum due.
Kakak dan adik keluar sehari sebelum genap 40minggu.
Mereka berkongsi tarikh yang sama. bulan dan tahun je yang beza.

Alhamdulillah. :)


6 comments:

Aisy Nasiha said...

Tahniah Mila.. diam2 je dah ada 2 puteri ni. Selamat menempuhi tempoh berpantang ya, eh dah nak habis pun. Nampaknya dh 3 tahun akak ikuti kisah mila ni, seingat dulu masa mila mula2 kawin dan pregnant tu mula2 akak baca kisah mila.. ni dah dua tahun lebih umo anak sulung pun...

cplud miera said...

tahniah mila. pasni dh jd 4th h pulak. huhu

~Lieza~ said...

Tahniah Mila... 1st baby kita pantang sesame...2nd baby nie Mila pantang dlu...hehehe...

Dhiera nadhirah said...

tahniah mila... lama dah x jenguk sini oii

Sasha said...

Rasa rasa u kenal i lagi tak? :p

fuzy said...

tahniah mila... welcome to da club mak anak dua kucar kacir...hihihih
Tips Kuruskan Peha Dengan Cepat Macam Model