Tuesday, August 11, 2015

Haha Nuffnang!

Assalamualaikum.

Hehe. Bapak lama tak update entri. Nak menulis pun dah kaku. Yang kelakarnya BE tetap dapat walaupun blog dan akaun Nuffnang tak update. Aku sampaikan lupa pasword. adoii.




Tu diaa. Nuffnang still tak lokek. Amount terkumpul lagi sikit nak RM200. Tak tahu bila nak cashout. peram jela dalam tu.

Sebenarnya nak update cerita bersalin anak kedua, tapi tetiba lost memori pulak. tengok la esok2 kot rajin on laptop lagii.

ok bye!!

Thursday, June 11, 2015

Alhamdulillah.

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.
Syukur..syukur..syukur.
Selamat melahirkan puteri kedua ku 35hari yang lalu.
Menghitung hari nak habis pantang ni. kuikui

Dah 5 bulan tak update blog.
Terasa kekok nak menaip, nak bercerita.
Ampunn.

7-5-2015
Lahir seorang lagi puteri kami.
Double puteri dah sekarang.
Double Hasya gituuu.

Hasya Nurzahra si kakak.
Hasya Nursufiyya si adik.

7-1-2013 lahirnya si kakak.
7-5-2015 lahirnya si adik.

Yang seronoknya dedua keluar sehari sebelum due.
Kakak dan adik keluar sehari sebelum genap 40minggu.
Mereka berkongsi tarikh yang sama. bulan dan tahun je yang beza.

Alhamdulillah. :)


Wednesday, January 7, 2015

22weeks already

Assalamualaikum.

Lamanya tak menulis sini. Rinduuu sangat. Nak share something new. Kalau kawan-kawan kat fb, instagram ada yang dah tahu kot. Kat sini tak dang nak share, sibuk sangat kononn. Konon laa.

Macam tajuk entri, Alhamdulillah. Aku pregnant untuk kali ke-2. Alhamdulillah masih dapat merasa nikmat mengandung. Zara bakal jadi kakak, hikss.

Ok takleh nak typing panjang, update pakai fon limit sangat nak menaip. Sekejap error sini, error sana. Laptop rosakk, nasib la badan.

Doakan aku dan kandungan sihat-sihat ye. Macam tak sabar laa pulakk, hehe. Tataaa see u soon for next entri. Entah bilaa pulak update. Bahahaha.