Tuesday, December 6, 2011

DIY : Bunga tisu..2nd try.

Assalamualaikum&Hai peeps!


Petang tadi dengan gigihnya selepas buat Hiv test saya pergi mencari crepe paper a.k.a kertas tisu.
Nak buat DIY la katekan..ecece semangat!
Tapi buatnya petang tadi jari masih sengal2 akibat ditembak cucuk so terpaksa batalkan niat.
dan malamnya selepas diner dengan bantuan rumate terjadi la ini.






combination 2 warna biru dan pink..cantik tak?
nih idea my rumate la..bila tengok not bad kan..
tapi bunga tak mengembang..huhu

hasilnya baru dua terus snap pic konon hebat..haha
planning mau buat 200-300bunga tapi masih memikirkan apa patot dibuat dengan bunga tisu ini.
tah sempat tah tidak coz 2 months left..cuak!!
dah ada idea tapi segan nak kongsi takut tak menjadi..ngee
so kena try buat dulu n then baru view..ye dak??








*jangan mara naa..^_^

6 comments:

cikdidasyuhada said...

comamnye bunge! and mg mmg sgt2 rajen!

εїз Cik Fasya εїз said...

comeii..and sangat rajin nak diy!chaiyok mila~

picairin said...

cantekk combination tu... good idea...hee... eh btw kat mana ble dapat crepe paper tu ya? mahal dop? range harge untuk 1 bunga? baru2 ni beli tisu yg utk party tu..ok jugak hasilnya.. tak selembut facial tisu tu... Rm3.90 utk 20 helai...

anaztasias nora aira said...

cantikla hehehe

UyaRayza said...

cantik hehehe

cik.mila said...

dida : rajin la sgt kan..

fasya : sama2 chaiyok!

picairin : paper tu kat kedai bunga ade..rm1 1helai tapi boleh potong byk2..range tuk 1 hrga ek? saya xconclude overall lgik..hehe

nora & uyarayza : thanks :)