Friday, December 23, 2011

Alhamdulillah..Thanks Allah!




Assalamualaikum&Hai beautiful readers!


Alhamdulillah..semakin tenang.
moga condition bertambah baik.
memencilkan diri selama beberapa hari buat kan saya rindu sangat2 kat blog nih.rindu nak jalan2 kat blog b2b, sembang2 kat grup b2b
ok sekarang so far alhamdulillah 'sihat' seperti biasa. 
Thanks geng b2b yang banyak corcened kat i.
nak typing nama sorang2 tak larat pulak saya, hehe
terharu sangat2 bila dhira bagitau yang geng b2b tanya pasal mila.
sori ye buat korang risau.
sekarang mila back to normal
sebab nya rindu sangat2 kat geng b2b
tak leh tinggal lama2.
teringat2 je kat korang..hehe

ok mila tak mo dah emo2..kan dah nak kawen,tengok sticky kat atas kan 44hari lagi. nanti hilang pulak seri wajah..ye dak? ^_^

oh ye..sok pagi nak balik kampung. nak selesaikan apa yang patot. balik pun tak lama cuma nak amek berkat dari parents nak duduki final exam.
kalau sempat DIY pe yang patot mila akan view okeh. mila janji. tapi tak berapa nak sempat jek.huk!

okeh again!, thanks a lot geng b2b
sayang korang!
muahh3!!

5 comments:

Cik Azizah said...

muahh muahhh.syg mila...xmo sedih2 loser lagi k...nanti takde seri dah..:)

jijah kan ada ^_^

dhiera said...

semua orang syg mila~

~misshuny~ said...

betul2..kita sume kan dah macam family dah lam group b2b nie..hehe..neway,i'm following u mila..=)

WaTy said...

hehehe~ jangan down2 lagi~ down je terus carik ktorg kayh! :)

Anis_Apis said...

Mila dah balik!!! weeee...

sorry lambat menyambut kepulangan mila hihi...

xmau sedih2 lg k