Wednesday, December 14, 2011

Cop mohor goodies siap!




Assalamualaikum&Helo peeps!


tadi petang dapat call dari tempat cop mohor yang saya tempah, dia cakap dah siap.
tak lama lepas tu,saya apa lagi pecut motor terus pergi kedai excited nak tengok hasil nya.

sampai kedai tu, terus abang tu cakap ahh nak amek cop ye.
mahu dia tak kenal 2, 3 kali pergi kedai yang sama mintak buatkan design yang saya nak..hehe
dan hasil nya sangat saya puas hati..
saya pilih satu antara 3 design pilihan saya (pilihan disini)
1 design lagi nak pilih nak antar kat kedai yang sama ^_^

abang tu dah siap pack kemas2 tunggu saya datang ambil je.
dapat tadi cam gini


nampak harga kat situ..murahkan..berbaloi macam yang saya nak.
dapat cop terus p beli stamp pad pula dah main cop2 tadi..haha
hasil cop..


pasni boleh cop banyak2 kat kotak goodies..tak payah pikir nak cari sticker tag ^_^



ok tak?..ok tak?..
-_-

11 comments:

Cik Fasyareena said...

mcm sonok je wat rubber stamp ni..
fasya pn rasa mcm malas je nk beli tag2 ni..;)

Epa Zarifa said...

jimat banyak kan? efa pun tgh cdg2 either nak buat cop, or just letak sticker.

rsnye cop lebih berbaloi-baloi kan? sticker mau kne ratus2...

best!

cikdidasyuhada said...

mg wat kt kedai ane? cm nk wat gk je! hehehe

Serigala Maroon said...

comey! jimat sekali .. sekali beli je kan .. kalau buat tag, lagi mahal

cik.mila said...

fasya : mmg sonok..buat la :)

epa : tau xpe..dh survey sticker byk nya rm50 above..

dida : ak buat kt tmpat ak jhor..kt ganu xsure kt mna..hehe

SM : yup..skali beli leh cop byk2 :)

dhiera said...

cantik~ murah plak tu.

~misshuny~ said...

done following u dear..=)

nia said...

wah cantik! suka. harga pun berbaloi2

ana raisya said...

serius kretive n save bajet la..

cik.mila said...

dhira : ok kan? hehe

misshuny : tq dear!

nia : buat la juga :)

ana : yup save jgk la :)

MizaShoppe said...

cantik..bole jimat....