Wednesday, December 14, 2011

Giveaway first opening Dippy Lyn's Collection!




Assalamualaikum&Helo peeps!


bangun pagi dengan mata terpisat2 sambil tangan duk gosok2 mata bukak laptop.buruk peel!
buka email tengok kot2 ada komen kat enrty.
memang ada dan saya bertuah sebab di tag oleh cik chinta untuk join GA. Thanks ya!
kalau tak mmg tak tau ada GA ni ^_^

meh tengok GA by Fazlien
GA ni 1st opening Dippy Lyn's collection bertujuan bagi mempromosikan dippy beliau dan juga membantu beliau menambahkan collection dip nya. Fazlien ni kreatif kalau bab2 bunga dip. sokong awak 100%.


banner GA


syarat untuk serta:


1- Peserta seorang blogger. sudah semestinya!

2- Peserta mesti follower kepada Fazlien. cepat folo mana yg belom folo!

3- Buat entry bertajuk Giveaway first opening dippy Lyn's Collection. done!

4- Letak banner cam kat atas!

5- Tag 2 orang rakan blog.

6- Letak link entry kat blog beliau.

7- Done!


mudah kan?

Hadiah best menanti! Nak tau terjah la dia..^_^


saya tag:


cepat support fazlien!

7 comments:

K.I.N.A said...

goodluck cik mila!

cik nora saniey said...

gud luck sis...

http://norasaniey.blogspot.com

dhiera said...

good luck ye mila~ kita akan buat!

cik.mila said...

kina& cik nora : thanks a lot..

dhiera : buat2..jgn xbuat ye..support b2b :)

fazlien said...

thanks dear..gudluck=D

cik chinta said...

gudluck yang :)

Adilla Shafie said...

woooiii....hehehh