Saturday, December 17, 2011

Decide lokasi Bulanmadu..




Assalamualaikum&Helo peeps!


heh, continue story about lokasi honeymoon..kawen tak lagi duk sibuk tang honeymoon..haha..tak salah kan?
tadi mesej incik tunang tanya, dah decide lokasi hisap bulan madu? 
incik tunang reply, kita pergi honeymoon kat PD je la ek sambil2 tu boleh jalan2 kat melaka.
saya reply lagi, aah PD-melaka tak jauh lebih kurang sejam jek..
eh2 betol ke sejam? main tembak je saje nak sedapkan hati incik tunang..hehe

yess finally PD juga!..
lokasi seperti yang saya pernah story disini.
incik tunang cakap cuti kawen dia 1 minggu jek..ciputkan? 
dia cakap tak mo apply banyak2 sebab nak simpan untuk 2nd honeymoon 
2nd honeymoon gether2 dengan family nye at Langkawi..InsyaAllah

okeh,sekarang dah boleh kira2 date yang sesuai.
tunggu incik tunang confirm date.
pastu leh booked hotel..yeahh!!







50 days to go = 1 month 3weeks..alahai cuak~~

3 comments:

dhiera said...

jeles,mila dah decide honeymoon!
sekali 2 honeymoon lagi~

cik.mila said...

hehe..dah incik tunang ckp cmtu :)

cikdidasyuhada said...

aku td pon dah decide.tbe2 incik tunam tanye.terkejut ooo...terus i nebes u! hahahahhaa