Monday, December 12, 2011

Bride Room Decoration..

Assalamualaikum&Helo peeps!



Selamat pagi readers..dah bekpes?

Saya just makan biskut dan 1 tablet VCO..mmg bertenaga..hehe


oh ye! nak citer pasal bride room deco. sume bride inginkan yang simple & sweet2 untuk bilik pengantin bukan?

tak mo crowded2 nanti yang datang jenguk bilik pun rasa rimas apetah lagi pengantin sendiri..

sebab tetamu nih bila dtg wedding 1stly masuk rumah conpem nak tuju ke bilik pengantin..ye dak? eheh


tengok sini!


simple kan?

room deco by nana


suka camni, simple but sweet..tapi bilik kayu boleh ke? huk!



deco use panel..trend kini.



sweet gak kan? deco ala2 kelambu.



ni jugak simple..



ada juga kan b2b yang suka taruk bunga2 rose tabur atas katil.

nampak sweet jek..hehe



cam gini..yang nih guna fresh flower.


time snap pic boleh main2 cenggini ^_^


T_T


oh ye mungkin ada b2b yang terpikir tak miang ke taruk kelopak bunga2 tuh atas katil..

tah saya sendiri pun tak merasa lagi..hehe


kalau tak nak taruk bunga yang betol2 boleh taruk kelopak sabun.

pernah tengok?


cam gini..



kelopak bunga ros (material sabun)

sekali tengok ala2 kelopak bunga yang betul..ye dak?

boleh tabur kat atas pelamin atau bilik pengantin..wangi gitu.




nih RM20/pack yang dijual


eh saya tak bisnes tau..just sharing info dengan readers..

nak order p sini..

Dinigifts



selamat berdeco to b2b! ^-^











*duk pikir nak beli ke tak benda alah ni..hmm -_-

10 comments:

~ NANA ~ said...

eh bilik i...hihi...btw i saje je deco simple2 hari tu coz sampai skrg blh maintain je hiasan dlm bilik tu...good luck k! :)

Cik Zimie said...

i pun makan vco!! sejak bulan puasa aritu. now teruskan makan. best hehe

suka nye deco2 ni semua.i pun suka jenis simple2.warna lembut je :)

Serigala Maroon said...

letak bunga sabun tu mesti wangi je kan? =)

dhiera said...

letak sabun2 tu pun macam menarik gak kan mila~

εїз Cik Fasya εїз said...

nti nk terjah la yg jual kelopak sabun tu.mcm menarik..;)

syuhaidah said...

sweetnye tabur kelopak bunga kn dear...wangi plak 2 ;)

cik.mila said...

nana: aah bilik u..hehe..suke tgk DIY kamu..sgt kreatif..dan room deco u sgt sweet :)

zimie : bestkan VCO..mkn ngan collagen lgi elok.

serigala moon : aah mmg wangi..bau cam sabun la..hehe

dhira: beli la..letak lam bilik, kat pelamin pun ok..

fasya : p terjah cepat! eheh

WaTy said...

babe~ cantik kalau u letak rose petals tu. simple yet cantik dalam gambar. boleh posing2~ heheh since i buat kt dewan tak terpk plak nk deco bilik :P

fazlien said...

hhehe..sk ade bunga atas tilam.nt wngi je..=D

cik.mila said...

waty : yup..cantik kan..mmg plan nak wat cmtu..hehe..buat kat dewan conpem xdek y nak dtg nak jengah bilik :P

fazlien : betol2..buat la juga..eheh