Wednesday, September 12, 2012

WW #10 : Yang mana paling best?





Salam readers.

Sapa yang xda facebook? Angkat ketiak! haha
Macam xlogik bloggers kalau xda fb kan..

Mila start ada akaun fb tahun 2008.
 Korang tahun bila?




Mila nak dan suka fb 2011!
Pernah la ada pengalaman wat camtu.hehe
Kalau diberi pilihan, fb yang mana korang nak dan paling best?


Ok, bye!

8 comments:

♥ ROS ♥ said...

Btul tu..timeline ni mcm susah skit :( ros lpas kawen bru ade fb.. Tahun 2010 :)

Riena Haiqal said...

start ber FB ni masa tahun 2008 lagi.. sebelum kawen.. hehehehehe.. tapi paling suka design FB pada 2010 dan 2011.. sekarang ni bila dah automatik ada timeline adui buat pening kepala.. sampai kan saya jarang2 dah nak buka fb..

Nurul Husna said...

husna prefer fb tahun 2011.... :)

Ryn said...

suke 2009!!!!
pic profile dy besar....:)

Mila Ahmad said...

sama jugak nak FB 2011 gak

Princess Cindellyna said...

saya ada fb masa tahun 2005 or 2006 lagi. masa tu tgh belajar kat US. time tu baru je fb ni so kene guna email address university. tak bleh guna yang personal.. hehe. pas balik msia baru best berfb. tp yang prefer tahun 2011. senang.

Zimie said...

2009 & 2010 kot. time tu mmg tgh hot berfb.now dah makin jarang.nape entah hihi malas kot.rajin berblogging ye :)

Zurae said...

Suka yang 2011 jugak... Timeline ni menyusahkan je,,, Kalaulah boleh tukar balik kan besh...