Thursday, September 27, 2012

Bedung Berzip..




Salam readers.

Mila duk usha-usha bedung kat online, tetiba jumpe bedung nih.
 

Bedung Berzip


Ololo..tak sampai hati nak zipkan anak sampai cenggini.
Kalau bedung cara biasa boleh lagi nak nengok nya. 
Kalau cam gini macam pelik je nengok rupa bedung tu. hehe
Dan kalau mila lebih prefer bedung anak dengan cara biasa.
Lain orang lain citarasa kan.
 
Kalau nakkan cara lebih praktikal, mudah dan cepat boleh la bedungkan anak dengan cara ni.
Ok, siapa yang berkenan boleh la usha-usha kat SINI
Mila just kongsikan aje..hiks!

 
Selamat menyhoping!! (apa bahasa daa..)



7 comments:

Riena Haiqal said...

saya tengah cari bedung macam ni.. saya pulak nak try cara macam ni.. bukan apa, anak saya yang pertama masa di bedung dulu memang taknak la.. dia asyik nak buka jer.. jadi saya rasa dengan guna bedung zip ni nanti bakal anak saya rasa selesa..

mOoN said...

penah try bedung aisya tapi seyes dia x suka and pas tu mmg sy x bedung dah sebab bila dia nak tido dia suka hisap jari n gentel2 telinga.. hehehe..

Ryn said...

riny pon buat sendiri je kain bedung...care lame je...hehehe..:)

Bazilah (^0^) said...

bazi cm x sampai ati nk bedung baby cmtu hehee. Cm tersepit jer baby nnti :D

MAY said...

wah..cepat dan pantas ni..

Mrs Lurve said...

membe azie ada belikan bedung gini utk anak dia...comel je nmpk hehehe

BERT said...

hehe mcm tersiksa je bby kene bedung cmtu..