Saturday, September 15, 2012

Baby Fair at Sogo..jeles okeh!!




Salam readers.

Jeles okeh! Nape la baby fair sebesar-besar camni tak pernah nak di buat kat Terengganu atau Kuantan.
Balik-balik KL jek manjang..
Time ni la rasa ohh bestnya kalau dapat duk KL, Selangor atau sedekat dengannya.haha
Sogo ada buat baby fair until 23th Sept nih, bakal mommies mesti excited nak pergikan.tak tau la besar mana fair tu sebab mila pun tak pergi, jauhh..sobs2..double jeles okeh!
best laa uolls yang dekat dapat pergi kan..
Selamat membeli-belah!!





4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bestnya kan Mila...
Jom la kita reramai pindah KL.. jommmm!!!

Brilliant Marjan said...

Nak ajak hubby g beli barang baby..

Syima Syaz said...

masa puasa hari tu pun ada gak baby fair ni so takyah risau la sogo ni tiap2 bln sales

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...