Wednesday, September 26, 2012

WW #11: Baby Rompers




Salam readers.


ololo cutenya..
sekarang geram tengok baju-baju baby.
dah start rambang mata, naik juling mata time nak pilih baju..hubby geleng kepala nengok.
alahai camni la perempuan eh..sabar ye asben-asben ^-^

Haish..rompers xbeli lagi neh...

11 comments:

Riena Haiqal said...

betul tu.. Haiqal punya rompers memang agak banyak la.. memang rambang mata tgk baju2 baby.. tapi utk anak kedua ni beli apa yang patut jer la.. sebab baju2 haiqal boleh guna utk second baby ni...

Mrs Lurve said...

ada jgk beli rompers mcm nie, tp chelsea punya..en hubbyla minat sgt. dulula..dh lama..sj ja suka beli, masa tue xpreggy pun..tp alhamdulillah preggy nie, boleh guna utk baby nti :)

p/s: kalo masuk baby punya store, lagila teruja sakan..

Suria said...

sblm ni selalu beli rompers utk anak buah je, pasni utk anak sendiri..insya'allah ;)

*sorry mila x bjwb pertanyaan dkt blog tu, iyerr preggy tp masih baru.. ;)

Munnafendy said...

sikit masa lagi saya join kegilaan ni okeh? :p

Ryn said...

riny paling suke rompers..x tau la nape...hehehehe

eMMe said...

cari gak baju baby yg cun2..tapi tak jumpe.. coz, nak cepat..maybe next time, hope dpt la cari baju baby yg cun cam ni...

puan.mila said...

@riena : normally kalau 2nd baby nih pkai je y ank 1st punya just tmbh skit2 je kan..

@mrs lurve : so xrugi la beli..berkat beli awl2..hehe

@suria : alhamdulillah..tahniah :-)

@muna : ur turn will be soon..sabar ye :P

@ryn : tau xpe..comelkan! Geram!

@emme : kat baby store byk je..online pun byk jual :-)

Bazilah (^0^) said...

comel!!! bazi pon dah beli rompers hehe. adik bazi belikan kt GM klang, byk gile cntik2 mila :)

ieda said...

uishh memang geram ..
nie yg rasa nak preggy balik nie;)

~♥ iella ♥~ said...

Anak sy dah 11 bln tp dia tak da la rompers..kesian dia..Nak beli gak la 12 helai..hehe :)

Gadis said...

nnti bila dh bersalin mcm Gadis lgi asyik nk beli bju ank je..sampai lupe sendiri punyer...hihihi..

time pantang ni dok umah mak..
pantang mak n ayah kuar..mesti nk kirim bju baby..

agaknyer kalau dh hbs pantang lgi la kan...geram je tgk bju baby...=)