Saturday, September 8, 2012

Blogger Selamat Bersalin!




Salam readers.

Selamat bercuti! ada yang kerja ke? Kesian..
Takpe-takpe teruskan bekerja.

Eh dah ramai rakan-rakan blogger kita yang dah bersalin.
Rasa terlambat pulak buat entri ni, hehe
Anyway CONGRATES! untuk mommies2 semua.

Antara yang dah selamat bersalin..
Ekin (yang ni dah abis berpantang kot, hehe)
Iey (yang ni pun sama)
Kina (17 Ogos 2012)
Ctmah (same date wif kina)
Ardini (25 Ogos 2012)
Gadis (2 Sept 2012)
Intan (6 Sept 2012)
yang ni je dalam list i yang tahu dah bersalin..mommy to be lain not sure..
macam Puan Rara dah sarat, maybe dah bersalin kot sebab dah few days blog dia x berupdate.
Anggapan mila je la.hehe. Kalau belum moga Rara selamat bersalin..Aamiin..

Oh, can't wait early January next year.
Mila pulak xsabar nak deliver anak sendiri, hehe
Barang baby pun tak terbeli lagi ada hati dah nak beranak, haha

Moga Mila dipermudahkan oleh Nya..Aamiin..

4 comments:

Bazilah (^0^) said...

kita berdua menunggu hari kan mila hehhe. oh pasal barut tu, bazi dah beli. kain dia mmg ok n jahitan pon cantik :) yg plain rm4 yg corak2 rm5 :)

~ NANA ~ said...

u pon x lama dh tu..hehe

Zurae said...

Me too, cant wait January 2013 hehe... sabar k... x lama dah..

Riena Haiqal said...

saya bulan mac 2013.. hehehehe.. Zie madini pun dah selamat melahirkan anak lelaki.. (^_^)