Friday, May 3, 2013

Zara melaram..




Arini Zara over bermekap. Kecil-kecil dah melaram. Mengalahkan ibu tau.




Bukan mudah tau nak mekap budak sekecil ni. Mencabar okeh!
Percaya??

Gara-gara apps perfect 365, Zara boleh jadi secantik ini, hiks
Kesian kalau ada yang percaya Zara bermekap.
Aku tak sekejam itu ye nak mekapkan anak sekecil ini. haha

Gamaknya camni la cara seller nak lariskan produk jualan kecantikan mereka.
Dari tak lawa terus menjadi cantik dengan sekelip mata.
So kena berhati-hati dan pandai memilih.

Sekarang dah macam-macam apps untuk edit gambar.
Seronok pula bermain dengan apps ni o_O




6 comments:

Mila Ahmad said...

bulu mata tu tahan lah zara nie

dhiera said...

lepas ni semua pakat2 xpayah mekap pki software je. kihkih

Nory Zoulkefle said...

ololo...kemain lagi dia bermekap..hehe

Ratu Hatiku said...

hihihi...comel...

BERT said...

hihi tomenye.. ader jugak apps camtu yee

erna said...

heheheh..kemain zara melawa ye..pandai ibu touch up :P