Tuesday, May 7, 2013

Hasya Nurzahra 4months




Suamiku workaholic sungguh. Hari ini cuti umum bagi Pahang iaitu Hari Hol, tapi suamiku tetap bekerja sampai malam pulak tu. Memerap kat rumah la aku dan zara, sobs!
1 Mei ritu pun suami kerja, xda istilah cuti kot bagi suamiku, uwaa..
Tapi xpe, lagi 2minggu kami akan bercuti ke Langkawi, yeaa tak sabar!
Eh melalut sekejap.





Oh ye, hari ni genap Hasya Nurzahra 4months.

"Happy 4mon sayang. Semoga membesar dengan sihat dan bijak. Juga moga menjadi anak solehah dan membanggakan ibu dan abah, aamiinn.."

 2mo to go for excelusive breastfeeding. Tak sabar nak bagi Zara makan.
Eh kalau intro awal solid food kat anak boleh?? Meaning 5mon or 5mo++...
Excited punya pasal!!


7 comments:

Cik Puan Tqah said...

bestnye cuti.. huhu..tqah ngntk gile ni kt opis.. semoga hasyanurzahra sihat n ceria selalu.. aminn

Ryn said...

da same dgn delisha la...delisha dah 4 bulan seminggu...ryn penah try dah bagi delisha mkn bubur nasi kosong x de campur pape....respon mmg mcm org yg lapa thp x makan dy punya ngap..da lepas tu tdo len sgt2..tapi nak teruskan bila 5 bulan ++ bagi bubur nasi yg berperisa perisa....disebabkan delisha mmg yg cepat lapa..ikut mak nye la...hihi

Munnafendy said...

waaa da 4month??? cptnya masa blalu... :)

ctmah said...

happy 4mos zahra..membesar dgn sihat yek.i intro solid food kat Alisha start 5mo++..it's up to u dear.kalau u rasa yakin, just go on =)

azizah :) said...

semoga zara membesar dengan sihat n bijak... 5month ++ leh da intro solid food sikit2...tp mila kena yakin sebab kebanyakan takut awal2 bagi.. almaklumlah usus baby masih lemah lagi..huhuhu

Cik Puan Rara said...

mooolatnya mata dye! heee.

rara bg princess solid food 6bulan.masa 5 bulan tu bg nestum sikit.letak dlm susu sbb dye suka lapar.

Cikda said...

alololo..comelmya zara.. kuat nyusu tak zara ni.. hehhe aisyah dulu cikda lambat bagi solid food lebih dari 6 bulan. air masak pun lepas 6 bulan bagi.. tapi kalau mila rasa kompiden nak bagi solid food cuba la dgn buah2an dulu.. :)