Monday, May 20, 2013

Panggilan interview + vacation!




Aku baru je habis interview kerja. Tak habis-habis interview tapi tak pernah nak dapat kerja kat aku. Siapa tak sedih kang? 
Sometime macam dah give up nak pergi interview pun ada, ish.
Tapi aku percaya pada rezeki Allah. Tuhan dah aturkan yang terbaik untuk hambaNya.

Interview kali ni aku tak berharap sangat. Kalau berharap, banyak sangat kecewanya nanti. Kalau rezeki ada meaning pjj la aku dan suami.
Takpe la moga ada rezeki untuk aku, anak dan suami.

Ok, lupakan pasal interview. Takmo bercakap lebih, nanti tak dapat sedih pulak aku.
Nak bercakap pasal vacation.
Now, aku & suami & in law sedang gerak ke Langkawi.
Holiday time!!

So tinggalkan sekejap masalah, lupakan sakit perit bersalin ritu.
Nak berenjoy seketika, hehe

Ok, ak mantok nak bantai tido jap.
tata!

*Doa kan kami sekeluarga selamat pergi dan pulang..aaminn!

8 comments:

Hanie said...

Insyallah, ada rezeki. yg penting jgn putus asa :)

Cikda said...

insyaAllah..jgn putus berdoa dan yakin akan dapat juga satu hari nanti..Selamat bercuti..moga balik bercuti ada khabar gumbira menanti.. Cikda doakan.. Amin2x

Suria Lekatlekitgurl said...

selamat bercuti :D

Qyla Aqilah said...

Insyaallah, kalau tak nak buat PJJ boleh buat takaful..hihihi

saya doakan yg terbaik..mana tau rezeki baby :)

e k i n ♥ y u s r i said...

insyaallah ade rezeki nnti
jgn putus asa k

m@m@yAyA said...

xper xyah stress2 pk psl interview,fkirkan psl holiday~yehuu

bayangkan coklat, coklat, corelle , tefal..wow bestnya!!

Shakina Farhan said...

good luck! nak berjalan2 gak tp susahnye suami nk cuti..

Ryn said...

lupekan dulu sal keje...enjoy your holiday...:)