Saturday, May 11, 2013

Mood on-off




Rambut gugur selepas bersalin, normalkan?
Rambut dah gugur macam pesakit tahap kronik. Stress aku!
Kalau Zara main tarik sikit2 pun dah berlambak jatuh.
Nak potong pendek suami tak kasi, tah kenapa, isk!

Mood aku pun tak ok sangat rini.
Tetiba perut sakit.
Peod dah start datang 2week ago.
Yang kecewa nya peod just datang 3 hari pastu xda tapi sakit senggugut still ada.
Macam tak lawas keluarnya, then last week datang lagi 4,5 hari.
Hormon dah tak betul after beranak.
Tak selesa sangat.

Mommies ada macam aku x?

Perut still on-of sakitnya, tak selesa pulak.
Ok la nak tido, suami ajak keluar tapi macam malas je.


**Rezeki Nuffnang, cek acc tengok BE bertambah, Alhamdulillah.

3 comments:

cha said...

i dengar ofismate i cakap rambut dia pun gugur i pun tak tau sebab takde rezeki ada anak lagi kan

e k i n ♥ y u s r i said...

memg cm2
ekin lepas bersalin hr tue pon, stress sgt bile sikat rambut
segumbal rambut
pastu lantai rumah penuh rambut je
bising husband ekin
tp xleh wat ape
skrg oklah skit

Ryn said...

samelah kite...rambut da gugur tahap kronik..pantang ditarik sikit...gugur nye byk betol..belum sikat lagi...kalau sikat lagi lah...riny dah period gak..tp alhmdlh..teratur...ni yg kali ke2..:)