Wednesday, May 8, 2013

Wishlist Zara




Zara punya wishlist. Ibu yang over sebenarnya, haha

Memandangkan Zara dah 4bulan, jadi aku dah start survey blender untuk solid food dia.
Punya gigih ibu. Takkan nak campur aduk blender kan. Mau anak aku dapat tempias rasa cili nanti, ishh

Aku dah terberkenan dengan dua blender ni, hope dapat permission dari suami, huuu


Blender
Baby Bullet

Range harga 140-150 gitu.
Kalau xdapat baby bullet, mini Philips compact kat bawah ni pun dah ok, boleh ibu tumpang buat juice juga, hehe

mini blender Philips compact size


Harga 130++ kalau tak silap. 



Wardrobe

Nak cari yang plain je, xmo corak-corak camni.

So far baju Zara letak dalam bakul je. Seakarang baju Zara dah makin bertambah dan aku semakin pening camne nak susun atur.
Harga aku belum survey, plan nak beli dekat kedai perabut biasa je kot2 la boleh deal harga.



Mesin Jahit mini



 Eh..eh ini wishlist ibu Zara, hehe. Saja menumpang.
Tah kenapa tiba-tiba berkenan mini swing ni. Senang nak jahit baju atau seluar koyak.
Nak bawak balik kampung pun cam mudah je.

So far, ini je antara wishlist aku dan Zara. Gedik kan nak wishlist jugak, haha

Ok, nak pergi masak ni, tata ^_^


10 comments:

Wawa Yusoff said...

yg philip best. bullet tu bunyi dia agak bising sikit. tp best la sbb complete dgn storage and spatula sume.

fifi said...

sy beli philip avent.sama je macam kat atas tu.. :)

Ratu Hatiku said...

semuanya best.... :D

Bazilah (^0^) said...

bazi beli baby bullet rm138 huhu. phillip compact tu mcm best je

Nory Zoulkefle said...

comelllah blender tu...hehe

Cik Puan Rara said...

sampai skrg i masih xdpt bullet tu =(

QueeN TerataI said...

wah byknya wishlist.. sya suka philip avent je la..

Aisy Nasiha said...

Akak pun berkenan tang blender comel tu..

Huda Luna said...

mila, almari plan leh beli kt giant/tesco/carrefour/aeon big dlm harga rm130 kalau tak promo
kalau promo mcm ritu huda beli dpt rm70 ok la kan leh beli dua ketul terus.

mesin jahit tu huda tak rekemen yg murah sbb huda ade beli dulu2 xde function reverse. beli yg mahal sikit tp yg mini yg ade function byk sikit. hehe

kalau blender huda prefer yg philips kot sbb berbaloi
dgr kata bullet tu cpt rosak xtau la tu

tenku butang said...

haiiiiii.. follower ke 528

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/