Friday, May 31, 2013

Reminder : Mom & Baby Expo, Kuantan




Gigih aku wat entri nak remind pasal Mom&Baby Expo ni kat uolls especially mommies dan mom to be area berdekatan. Excited aku sebab first time nak pergi expo besaran camni. Selalu kat area KL mana la menyempat nak pergi. Laki aku pun tak kuasa nak melayan kalau jauh baby expo tu. Bazir duit minyak dan masa pula, ish.

Dan pada minggu expo ni dah bagitau kat asben tak nak balik kampung dan kemana-mana. Sanggup uolls!

Meh ramai2 serbu!
Kot-kot la terjumpa mommies kat expo tu nanti.
Nak set date dan time pun boleh, InsyaAllah kalau xdak aral.
Yang cam muka aku, jangan malu-malu nak tegur ye.
Maklum la aku bukan blogger yang famous amous, hehe




Next week ye!
Meh pakat terjah!

2 comments:

Siti Haslinda Sadiken said...

hehehe..jauh la sayangg!!

cha said...

eh u duduk kuantan ye? tgh bulan ni i pg kuantan hehe