Monday, May 27, 2013

Zara in vacation




Hai peep! 
Seminggu blog tak jalan, bercuti la sangat.
Hampir seminggu juga bercuti di Langkawi.
Dan for 1st time Zara berjalan jauh sampaikan si kecil itu demam+batuk+selsema.
soo pity!
Sepanjang bercuti, walaupun zara demam+batuk+selsema dia still behave.
Sometime je zara agak cranky ikut mood dia sebab cuaca kat Langkawi agak panas.
Jadi kami masih boleh berjalan, shopping seperti biasa, hehe
Thanks anak ibu!
Dan sekarang kami dah selamat sampai ke rumah dan zara pun dah beransur sembuh.
Alhamdulillah.
Meh layan picas Zara sepanjang disana,


time ni nangis je..nak outing tapi tak jadi.
so pity!

look her face, sobs!

moody je, dalam kedai makan pun menapak.

kain basah always at her head

sempat juga naik duck tour..
zara merasa naik cable car walaupun demam.

Kalau anak demam, tak sampai hati nak tengok. Nak je demam tu beralih kat aku. Sobs!
Sekarang Zara pun dah ok, dan weekend ni kita ke Sunway Lagoon ye anak.
Family Day company abah.
Hope Zara baik-baik je.

4 comments:

ctmah said...

sunway lagoon..wah boleh berjimba mandi manda ni..zara cepat sembuh eh...nak main air ngn mommy kan =)

~ NANA ~ said...

alooo ciannye dia demam masa jalan2 ek? hehe

cpt sembuh ek zara :)

erna said...

seronok zara selalu dapat jalan sana sini.

:)

Faidza Mokhtar said...

jalan aje mama... harap zara cepat sembuh...