Monday, May 13, 2013

Sekarang untuk anak je..Selamat Hari Ibu!!




Selamat Hari Ibu!! Untuk diri sendiri, mak, mak mertua dan mommies!!

motif??

Kerja rumah dah settle. Membasuh, menyapu, kemas rumah dan dapur, menjemur dll. Lega! Dan anak masih tido, maka dapat la aku beronline seketika. Yeahh!

Semalam hampir separuh hari berjalan. Mak aihh penatnya kaki. Hanya ke ECM (East Cost Mall) dan Berjaya Megamall. Kami laki bini memang suka window shopping. Pergi dengan takda tujuan dan hanya berjalan semata-mata. Kesian anak kami dapat mak pak yang hanya suka window shopping. haha
Tapi semalam ada jugak pekdahnya. Takda la pulang tangan kosong.

Dan semalam, sempena Hari Ibu kami makan-makan di Kenny Rogers.
Aku yang belanja suami. Eh, pelikkan? Dah terbalik pula.
Memang dah niat aku nak belanja suami makan Kenny Rogers.
Sesekali belanja suami tak salahkan? Lagipun dalam setahun ada la sekali aku belanja suami, haha
Cheapskate!! lol

 Eh ni aku punya, suami punya nampak pinggan je, aku memang tak reti kalau snap pic, lol


Tapi semalam ada juga membelinya, itupun untuk Zara je. See, sekarang semuanya untuk anak.
Kami laki bini sanggup tak bertukar baju, demi untuk mu anak. ishh!
Tapi untuk aku banyak membeli online kot, kekeke
Sampaikan suami dah hold transfer duit ke akaun aku, sobs!
Elok juga hubs buat gitu, aku tak marah. Sometime nafsu aku nak membeli online tak terkawal, lagi-lagi since dah ada m2u. Laju je tangan klik order sana sini, hehe

 Hasil rembatan baju untuk Zara,


Minggu depan nak berholiday ke Langkawi, maka tambah la baju sepasang dua untuk Zara.
Tapi kalau tak g holiday pun, ada je jugak baju si kecik yang terbeli, tak tahan wess!
Ini belum raya lagi, haish.


*Tak sabar nak ke Langkawi next week!!

2 comments:

Cik Puan Tqah said...

yang belum kua ni pon dok menggila shopping..kalau da kua tatau la.. hahhaa.. skrg da stop beli brg baby.. tggl few things je yang xcomplete..hope gaji pasni bleh simpan untuk beranak..

Ryn said...

btol tu mila..bile da de anak ni..semua utk anak je...nmpk je nak beli..untungla anakkkk...hihihi