Thursday, April 26, 2012

Hadiah besday untuk suami..




Salam dearest!

Tak payah wish birthday untuk suami sendiri, boleh camtu?
Mesti la, sebab belum tiba waktunya. lol

Actually tengah mencari apa yang sesuai nak bagi kat hubby.
Hari lahir nya early July, excited dah nak usha.
Mesti la, first time nak wish dan raikan as a husband and wife.

Baju dah biasa sangat bagi, wallet pun pernah, yang hantaran haritu  pun elok lagi..ermm
Orang cakap bagi je kasih sayang..
yang tu memang hari-hari kasi. macam-macam bentuk kasih sayang..wink2!
Jika tak kasi hadiah seperti tak lengkap je. betul tak?

Walaupun suami tak mengharapkan apa-apa, mila tetap nak kasi.
Hari-hari biasa memang dah liat nak kasi, hehe

any idea? Buntu sangat.

p/s : tak payah cadangkan yang mahal-mahal ye, sebab mila belum kerja la dearest! 
T_T

7 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

buat suprised....he heeeeee
mcm candle light dinner kat umah ke
ehh takley2 sbb dok dgn pakcik makcik kan!!!

hemmm hah p book memana tempat ke candle light dinner kan
then buat suprised org bw kan kek ke sambey nyanyi...kek jgn besar sgt kang tak habis

hemmmm hadiah tu eimy failed sbb lelaki tak byk pilihan tau...

CINTA UNTUK KITA said...

akak ajak le hubby akak pergi mkn kat secret recipe.. then bia kn hubby akak rs akak nk blnje mkn sbb bday dia.. akak buat2 prgi toilet, tehn cpt2 g kat tmpat kek (klau bleh jgn bg abg nmpak)..psan kat staf tu tlg hntr kek tu nnti n nyanyi hepy bday.. bila hubby akak blur2, bru akak keluar dr 'toilet' n prgi kat hubby akak smbil wish.. hehe confirm romantik n hubby akak rs teruja.. huhu

CINTA UNTUK KITA said...

akak ajak le hubby akak pergi mkn kat secret recipe.. then bia kn hubby akak rs akak nk blnje mkn sbb bday dia.. akak buat2 prgi toilet, tehn cpt2 g kat tmpat kek (klau bleh jgn bg abg nmpak)..psan kat staf tu tlg hntr kek tu nnti n nyanyi hepy bday.. bila hubby akak blur2, bru akak keluar dr 'toilet' n prgi kat hubby akak smbil wish.. hehe confirm romantik n hubby akak rs teruja.. huhu

♥ ROS ♥ said...

asben ros susah skit bab hadiah2 ni.. hihihi.. ros bk wat suprise mkn2 untuk dia.. :) tp bersyarat, masak sendiri tau..hahaa

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

wah romantiknyer... :D
mmm... nie cadangan dari teman untuk prezen nyer... check kat sini laa yer... http://care4healthy-life.blogspot.com/2011/09/m-belt-birthday-present-for-your-love.html

Nurul Husna said...

mila : kasi psp game....

dhiera said...

ape kate pegi mana2 vacation ke? tak pun buat la dinner berdua dgn dia~ ngeee