Saturday, April 14, 2012

Misi mencari kerja..




Salam dearest.

Happy Saturday!
Week day korang buat apa je?
Mila stay kat rumah je, hubby kerja. sobs..sobs.
Mujur la ada lappy ni sebagai peneman. Kalau tak memang bosan tahap cipan la..

Tiap-tiap hari mila online, sebab mencari kerja.
Fb dan blog sampingan je. yeke sampingan? betol, jangan percaya!
mila kena teruskan misi mencari kerja.
seriusly..bosan sangat duk kat rumah.
kerja rumah dah habis buat so dah tak tahu nak buat apa.
nak menjahit, jari jemari tak berseni..aduyai..
ada cadangan lain? hehu..

hari-hari duk skodeng jobstreet, mudah.com, monster, job malaysia..bla..bla..
masih tak de yang melekat.
rezeki belum menyebelahi.
sabar ye Puan Mila.
itu je yang mila tahu..

Usaha, Doa, Tawakal dan Sabar..

InsyaAllah Tuhan bersama umat-umatNya yang sabar.
Doakan mila cepat-cepat dapat kerja!
Mudah-mudahan..amin..


2 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

akak duk area mne ek.. nk cri keje skrg ni kena rjin skit, klau tak cri nk tgu org pgil mmg ke laut le tk dpt2 keje..hehe..kat mudah byk kak.. cuba lg ya.. gud lak dear sis! :)

Kamsiah said...

salam kenal...masih belum ada rezeki...byk2 berdoa..