Monday, April 30, 2012

Sijil, Kad Nikah siap!




Salam dearest.

Setelah hampir 3 bulan, dapat juga kad nikah. Sangat lama. lol
Sebenarnya dah lama siap, tapi duk peram kat Pejabat Agama KT.
Semalam, sebelum balik Kuantan singgah ambil.



Semalam, time nak pergi kat park kereta Pejabat Agama, pak guard muda cakap "laa..dah kahwin rupanya"
maybe dia tengok sijil dan kad yang mila pegang time tu. haha
Mila senyum-senyum.
terdetik lam hati 'wahh aku tak nampak cam dah kawen, suke!' haha (dalam kepala duk teringat kat laki)
*perasan muda dan kiut


Masih tak caya dah ada sijil dan kad ni sendiri. Sebelom ni duk tengok yang akak-akak punye jek. lol
Orang cakap,
muka kami hampir sama? 

Mila tak perasan kat mana, tapi orang yang dapat menilai :)
Dah jodoh..Alhamdulillah..


9 comments:

miszatie said...

alhamdulillah seronoknyee dah kawen..^_^

♥ p a a n i ♥ said...

bila nak ade baby? ehehe :))))

puan.mila said...

zatie : seronok sangat2 :D

puan.mila said...

paani : belom ade rezeki..mmg nak sgt :(

cikdidasyuhada said...

yey! ada kad dh..! hehehe

dhiera said...

jeles ye... bile turn kite ni~

Nurul Husna said...

dah dpt kad kawen...husna x buat pun...hihihi

puan.mila said...

Dida : best2!! : D

puan.mila said...

dhira : xlama dah bulan 8 ni :-)

Husna : eh boleh ke xbuat? :p