Tuesday, April 24, 2012

Love new style!




Salam dearest!

Ehem..sekarang saya dah gila shopping. Shopping thru online. 
Zaman IT sekarang, semua di hujung jari, cuma sediakan pulus je. tak yah duk pening2 nak pergi heret laki pergi jelajah shopping mall tapi sometimes tu boleh la.
Bulan ni je dah grab dua dress thru fb. Aduh, kopak laki den,haha

Selepas kahwin mila suka sangat berfesyen, mekap dan cantik kan diri. lol
Buang tabiat ke hape? haha

Sebelum kahwin seriusly selekeh gila, eyeliner tak pernah ada, blusher tak penah ada, mascara lagi la..
Memang simple gilo!
Sekarang dah sedikit maju dalam ber'fesyen'.
my new style. like it!



see! sopan kan? comel tak? heh
Hubby suka, mak bapak suka, MIL suka, SIL suka.
Panjang kata semua orang berkenan la. (buktinya, ramai yang like kat photo fb) hehe

Ala untuk suami juga kan, dapat pahala tu.

Suka dress camni. Pakai ketika pregnant pun boleh. 2 in 1. that why la mila beli.
Sekali tengok, gaya cam dah pregnant kan? Amin..

Doakan ye!!

16 comments:

Nurul Husna said...

amboi...comel2

Suria said...

comelnyeee..like!
beli byk² berhias tau ;)

suria pn sejak jatuh longkang 3mggu lps still xboleh pakai seluar, asik skirt & maxi dress jer dan² terasa sgt ayu..hahah ;D

Schaz said...

like! i sgt suke maxi dress2 ni..syoknye skrg dh byk jual cardigan n dress cecantek..=)

Ezza Z said...

Tudung bawal banyak kale tu pun tgh in skrg kan mila?
Ezza skrg mmg slalu pakai maxi dress je sebab baju kurung sume da tak muat.
Mak punya jubah pun ezza rembat.hehe.

Riny said...

cantek la mila...suke...sopan je kan..he3...doa2 byk2..semaoga ade rezeki..:)

puan.mila said...

husna : *malu..thanks :D

puan.mila said...

suria : mmg skrg tgh kumpul nk wat koleksi..elok la pkai skirt, nnti after kawen jd dh trbiasa :)

puan.mila said...

schaz : ye..skrg xpyh susah2 nk g cari kt kedai..semua d hujung jari..heh :D

puan.mila said...

ezza : aah tdung bawal tones ni pun trend skrg..elok la pkai jubah or dress, nnti dh trbiasa..sopan plak tu :)

puan.mila said...

riny : mila suke sebab nmpak sopan la..sama2 doakan ye :)

FUZY said...

sopan la mila..heheheh...share la kat mana beli...kasi link tu kat sini...nk juga beli,nk lawa cam mila

ciksusu said...

cantik + comey puan mila kte ni ;)

puan.mila said...

fuzy : dh share link kat new entry today..hope mbantu :)

puan.mila said...

cik susu : *blushing.. :D

maryaaaaaaa said...

cantik :) teringin pakai tp x berani sbb mokmok. heheheh. nmpk ayu & sopan je kan pakai dress cmtu...

CINTA UNTUK KITA said...

amin..... mudah-mudahan.. hehe