Thursday, April 19, 2012

Tinggalkan suami..




Salam pembaca.

Heh, berpisah dengan suami for few days pun nak kecoh. 
Orang lain berminggu-minggu, berbulan-bulan? ada kesah?
Sangat memahami isteri yang berpisah (sementera) dengan suaminya dalam tempoh yang lama, kebiasaan sebab urusan kerja. Tabik spring kat dorang sebab tabah hadapinya!
Boleh bayangkan perasaan diorang.

Saya bersyukur sebab takde jadi camtu.
Selepas kahwin, terus tinggal bersama sebumbung, sebilik dan sebantal lagi. hehe
Alhamdulillah syukur.

Tapi mulai hari ni kena tinggalkan hubby untuk 4 hari.
4 hari pun nak kecohkan? haha
Mesti la, tak pernah berpisah dengan hubby camni la lagaknya.
Arini balik rumah mak kat Kuala Terengganu. Bas 1.30pm, 3jam dari sekarang.
Hubby tak dapat balik sama sebab kerja..sobs..sobs..
Balik KT untuk 'walk-in interview' Sabtu ni. cuba nasib kot2 murah rezeki dapat kerja..amin

Ahad kita jumpa ye abang!
Tak dapat nak 'berbakti' untuk hubby for 4 days..sobs..sobs..*statement gedik


tata..doakan mila selamat sampai KT!

1 comment:

CikPuan Azizah said...

hahaha rasakan la.. baru 4 hari.. relax lah dear! hahaha