Wednesday, April 25, 2012

Tanda-tanda awal..




Salam dearest!

Now, sakit perut. Ye, tanda-tanda awal nak datang bulan. 
Mean, rezeki belum berpihak nak dapat baby.
Pasrah tapi tetap teruskan usaha dan doa.
Mungkin bulan-bulan berikutnya.
Tawakal.

Moga Tuhan permudahkan segalanya.
Rezeki untuk dapat kerja.
Rezeki untuk dapat anak.
Rezeki untuk keluarga.
Allah tahu yan terbaik untuk umatNya.

Amin..mudah-mudahan.

8 comments:

Riny said...

x pe..x de rezeki lagi mila...allah merancang yg terbaik utk kite....think +....:)

.:hana radzi:. said...

keep trying & doa..insyaAllah (:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

selalu sakit perut tu akan ada...mcm dis week patut da tanda2 sakit perut tau tp takde dah!!! tp tanda dok ngidam bagai mcm status kat fb tu td lak.....hr nie ayaq mineral 2 botol besaq mask perut...panasnyer cuacaaaaaaa!!!

Fainie said...

dulu masa single: yeay sukenye period
skang dh kawin: alaaa period ke? hmmm kena usaha lg..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila dh nk dkt 8 bln kwin still xde rezeki lg..tp ttap usaha n tawakkal..believe that Allah th bila yg terbaik buat kita..yg pnting jgn ptus asa tau:) insyaAllah:)

aizu's life said...

amin... insyaallah rezki akan dtg.. baby malu nk munculkan diri.. saba ye..

Cik Fasyareena said...

SAME GOES TO ME MILA..I FEEL U..;(

XPE MILA..MARI KTE BERUSAHA LG YE..FASYA PUN SEMALAM BARU WHITE FLAG AFTER DEKAT 2 MGU DELAYED..;(

dhiera said...

mila sangat positif! like like like~