Wednesday, April 25, 2012

Dress Cantik!




Salam dearest!

Ini bukan blog bisnes tau (coming soon maybe). Cuma nak share baju yang berkenan di hati dan akan di 'grab'.
Selepas kahwin, entah datang aura apa tetiba mila dah jadi hantu dress.
Sebelum ni jangan harap la nak pakai, tak suka sebab nampak ke'perempuanan' sangat.


Baju ni mila dah berjaya grab.

See! gaya pemakaian mila dengan cardigan.

ayu tak? (entri berkait)

lain-lain dress yang mila dah aim.

perasan tak dress ni? 
sejibik seperti lisa surihani pakai ketika post wedding nya. (here)






mahu yang ni..kena mintak permission dari hubby..lol


yang ni pun suka!



cantik kan jika digayakan dengan cardigan..pheww~~



yang electric blue ni berjaya digrab, dah booked siap2 dengan akak tu..haha
now, tunggu parcel sampai je..
tak sabar nak melaram..wehuu

Price untuk semua dress ni sangat berpatutan.
Mesti uolls nak tahu kat mana mila belikan?
tapi if shopping kat sini mesti 'FCFS' sebab stock kadang-kadang ada satu je.
'macam aku pulak yang bisnes' lol

mila shopping kat sis Diyang Azura
bride to be mesti ramai yang tahu sebab sis diyang juga custom made tudung, veil, and baju for nikah etc.

Harap membantu sesiapa yang mencari2 dress cantik.
T_T

7 comments:

akudidi said...

mmg ayu pakai dress ni
tgk gugurl skrg ramai pakai dress
but dd tetap rasa xkan pakai selain waktu preggy nnt.hahaha
angan2

CikPuan Azizah said...

cantik mila pakai.. jijah tak sesuai pakai sebab jijah kurus n kecik.. confirm xde saiz..huhuhu

UyaRayza said...

uya pun hantu dress skang hehehe..pdhl dulu x ade satu pun dress..skang asyik dress je nk ke mane2 heheh

puan.mila said...

didi : xsalah if cuba pakai dri skrg..nmpak sweet je :)

puan.mila said...

jijah : try la dulu..free saiz tau, kot2 kan hubby jijah berkenan :D

puan.mila said...

uya : sama la kite..mungkin aura lepas kahwen kot..hehe

syaz@rozelt said...

semua pon chanteq2!hihi