Friday, April 13, 2012

mommy to be..




Salam Jumaat

Tengok tajuk post, mesti korang fikir something kan. Tajuk kasi gempak je, hehe
Idok lerr.. mila belum pregnant la. Belum ada rezeki.
InsyaAllah masih berusaha ^-^

Cuma sejak dua menjak ni mila suka pecut kat blog mommy to be..
Entah kenapa. Maybe excited sangat kot. hehe
Sabar mila..

Suka tengok perkembangan dan persiapan dorang.
Orang cakap ambil feel dulu. dan sebagai persiapan untuk diri sendiri. mudah-mudahan..

Teringin juga nak buat group mommy to be seperti group bride to be kat fb. boleh kenal-kenal.
Alhamdulillah, kerana group b2b kat fb kami jadi makin close.
tak kenal jadi kenal.
ye dak?

Kalau kat blog ni maklumkan sometime person yang komen pun mila terlepas pandang.
sori girls!

Ada yang sokong group mommy to be?
tak ada? 
ok, abaikan..hehe


Doakan mila pregnant!
chill!!


14 comments:

Nurul Husna said...

semoga kita cpt2 pregnant...

Riny said...
This comment has been removed by the author.
Riny said...

sokong mila 103%!!!!hehehe

ya allah ya rahman ya rahim..makbulkan doa2 kami ya allah...

kite doa2 same2 ye ade rezeki utk kite semua....:)

Mila Ahmad said...

amin mudah-mudahan.

e k i n ♥ y u s r i said...

sokong!

CINTA UNTUK KITA said...

kyra nk jd follower 333 akak.. hehe insyaAllah klau dpt le.. skrg tak mau follow lg.. :)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

ehem ehem.....kalo ade group M2B tuuuu INBITE lerrr teman yeerrrrr!!! kita kan seangkatan dr group B2B he heeeee kan kan kan.....

CikPuan Fara said...

semoga cepat peknen sis. aminn.. dah jd mom2be ni mmg sentiasa teruja dgn baby :)

~misshuny~ said...

hani sokong!!mila jadila admin mummy to be..hehe...hani pun xsabar nak ada baby..masih lagi berusaha..hihi

puan.mila said...

husna : mudah2an ye..untuk awk juga..amin :)

puan.mila said...

riny : amin :)

ekin : thanks :D

puan.mila said...

kyra : kyra follower ke 332..xpela mana2 pun :)

puan.mila said...

eimy : iyoler eimy..kita kenal dan close pun sbb group tu..xkan lupa punye..hehe

puan.mila said...

fara : thanks dear..

hani : mcm mls plak nak jd admin...just cadangkan je..hehe..insyaAllah hani sama2 kite doakan ye :)