Tuesday, April 10, 2012

Puasa..




Salam readers.

Lagi tiga bulan nak tibanya Ramadhan. Korang dah habis puasa ganti? 
Mila mesti la belom. enam hari belom diganti, tiga hari sudah jadi jumlah nya sembilan. banyak bukan?
Terlebih subur kot. hehe

Duk berkira-kira bila nak sambung puasa ganti.
 Last ganti puasa tiga bulan lepas saat masih bujang.
Lepas kahwin belum start ganti lagi.

Rancang nak ganti awal, kot-kot la pregnant nanti, takut tak larat.
Mudahan-mudahan..amin.

Nak puasa sunat atau ganti kena minta izin dan beritahu suami.
Kalau suami tak izin tak boleh puasa. itu yang mila tahu la.
Kalau salah tolong perbetulkan ye ^-^

Semalam dah beritahu suami nak start puasa ganti.
Alhamdulillah suami izinkan.
Mustahil la kalau suami tak izin kan. Ada ke camtu?
InsyaAllah dalam minggu ni juga nak mula.




Korang dah habis ganti??

10 comments:

blogtilldrop said...

tak payah ganti.tak habis ganti! sbb tak perlu ganti... eh tanya org lain ek?? nice blog... already followed u

Mila Ahmad said...

saya pun belum abes ganti puasa lagi wuaarggghhh..

puan.mila said...

blogtilldrop : lelaki boleh la xpyh ganti..thanks..done folo u :)

puan.mila said...

mila : nama kite serupa..heh
cepat2 ganti! :)

(^-^) ieYoe (^-^) said...

tak habis lagi ganti.. n now tak mampu nak berganti...dah le Ramadhan tahun nie pon nak tinggal 1 bulan..aiyooo~~~

Dira said...

kite pn x abes ganti lg! naseb baek 3 hari je.. 3 hari tuh pn kemain liat lg nk start nye.. hehe

puan.mila said...

ie : ololo..cian nya dia..berapa hari lagi xganti?

puan.mila said...

dira : tu la pasal..nak gnti bkn main susah..nak mkn je skrg ni :D

Cik Jan said...

mila, saya ada 5 hari lagi. boleh x nak puasa dlm masa sebulan nie. masa tengah bujang kan, hehe.

puan.mila said...

jan : boleh sgt..ganti awl2 pas kawen nti xde nk pk dah..hehe