Tuesday, April 30, 2013

Diskaun 15% di Tudung2u!




** Sticky post, scroll bawah untuk entri baru.


Sekarang, kalau nak beli tudung hanya dihujung jari.
Pilih, klik order dan done payment. Then tunggu parcel sampai. Mudah kan?

Bagi pembeli tudung tegar, mesti uolls suka beli thru online. Betul x?
Tak payah buang tenaga jengah satu kedai ke satu kedai. Jimat masa pun ye.

Kalau uolls nak pilihan tudung yang banyak ayuh ke Tudung2u
Bawal, Half moon, Shawl dan banyak lagi.

Oh ye, untuk pembaca blog aku ada special diskaun 15%. 
Harga dah murah, dapat pulak diskaun. 
Siapa taknak kan?

 Sebelum tu meh tengok koleksi di Tudung2u,

 Selendang Panjang Tribal
RM18


 Selendang Panjang Tribal
RM18


 Selendang Panjang Stripes
RM15


 Selendang Panjang Corak Batik 
RM18

 Selendang Half Moon
RM38


Selendang Panjang Corak Batik
RM15


Ok itu antara tudung di Tudung2u. Banyak lagi koleksi yang cantik, menarik deboom!
Bukan sahaja tudung, brooch pun ada.
Cepat pergi terjah!!

Bagi pembaca dan pengikut blog ini/aku, kalau korang nak beli letak juga kod baucer,


DMG2013


 confirm dapat diskaun 15%!!

(Sah laku sehingga 30 April 2013 sahaja!!) 

cepat grab!!

kat mana??
 
jom beli borong! hepi shopping!!!

2 comments:

Ratu Hatiku said...

Ok nak terjah jap.. :D

erna said...

sekarang memang musim tribal kan?

nak kena grab satu ni..

http://ummierna.blogspot.com/