Tuesday, April 30, 2013

Baby room decor




Aku teringin sangat nak ada bilik sendiri untuk anak aku, Zara. Tak kisah la bilik untuk tidur mahupun bermain. Tapi apakan daya sekarang duk menyewa, bilik pun agak terhad. sobs
Suka kalau tengok ramai mommies duk decor bilik anak dorang. Aku mampu tengok jauh jela.
Tunggu tinggal di rumah sendiri atau Zara besar atau next baby mungkin.
In Shaa Allah..












9 comments:

Aien said...

Memang sgt comel kalau ade room sweet mcm nie utk anak2..tp dah besar nt nak kena decorate baliklah kan..heee

SYAHIDA said...

yup betul tu...geram rsanya nk decorate bilik..and biar ank2 tido dlm blk sdri..skrg ni, ank sy yg slung suka tdo dpn tv...nmpak gaya tggu ade umah sdri jela =)

ctmah said...

kena super duper rajin.hihihi

Hana Soffelia said...

Hana pun simpan angan2 nak deko bilik anak tp kenangkan rumah sewa jugak. Terus terbantut. Plus, sedih plak tba2 anak nak jadi besar, dah ada blik sendiri. Belum puas tdo dengan baby. haha

dhiera said...

kite suke yg pink. nmpk kemas. buat la gitu milaa

puan.mila said...

@aien..betol tu, kalau ank rmai lg laa kesian :)

@syahida : kalau umah sewa ni kena pk pnjg sblom buat

@ctmah : trpksa la mgrajin diri, hehe

@hana : tambah ank la plk bru dpt tdo ngn bby lg, haha

@dhiera : umah sewa je dhiera confirm suami xkasi deco..sobs

Nory Zoulkefle said...

bestnya kalau dapat deco macam ni...

cik chinta said...

yg utama kt pkir dpt besokn ank dgn sempurna (:

Nini Mohd said...

bestnye dpt deco2 bilik baby.
comel2 jer.
takpe, tunggu next baby la. ;)

http://ninimohd.blogspot.com