Monday, April 29, 2013

Haley Chiffon Blouse from Poplook




Semalam baru je register Maybank2U. Then hari ni dah mula lagi membeli online. Aduhh parah.
Sebelum ni kalau wat payment suami aku tolong buatkan.
Jadi kalau nak membeli ada limitnya. Kalau tak suami bising selalu je duk transfer duit kat penjual.
Sebelum ni transfer kot atm je.
Laki binik dua-dua jakun dengan M2U, haha

Since dah ada M2U tangan laju jek duk klik order. Hailaa..Jakun kot sebab 1st time buat payment via online, haha
Nafsu..nafsu.
Sabar mila oit!

Ok2, lepas ni kena beware, xleh ikut nafsu semata-mata.
Maunya kering kontang maybank aku, huuu
Tapi adat la perempuan kan, pantang tengok yang cantik-cantik terus nak membeli, huhu

Kerana jakun dengan M2U juga, aku dah sambar 1 blouse dari Poplook.


Haley Chiifon Blouse


Mau tak meroyan wehh, yang penting boleh bf anak.
Sekarang nak cari baju duk fikir asal boleh bf je.

Ok, done payment then tunggu parcel sampai je. hehe

Poplook baru je launch 4 more colors jam 11am tadi. Aku berkenan mint color tapi dah out of stock.
 Jadi aku sambar merah je.
 
Okeh, Korang p la terjah!

9 comments:

Asz Miza said...

I da beli yg mint color last week..slalu beli size M ok je tapi kali ni Haley nye blouse size M besar okeh. Macam baju preggy plak i rasa..tapi yg paling penting sng nk bf anak..hihi..sejak jadi mak2 ni memang baju sume kalau boleh yg bf friendly. I ni gaji je laju klik online baby shop ngabiskan duit..hahaha..sehari boleh habis beratus. bahaya gilaaa.

Nory Zoulkefle said...

Nory takde M2U..husband je ada...dia tak bagi nory buat M2U, takut nory shopping tak sedar diri..hhehehe

ctmah said...

tak sempat nak sambar size S dah sold out..hihihi

Ratu Hatiku said...

Semuanya dihujung jari jerk skrg nie kan... hihihihi

Ryn said...

lagi byk la beshoping ye dok kt umah ni....hihihihi

~ NANA ~ said...

i baru rembat 2 helai tadi warna brown n navy blue..hihi

pelangi chenta said...

mmg kalau dah ada online banking nie pasti laju jek duit tue bergerak.dress dekat thepoplook memang cantik n sesuai dijadikan koleksi

bunga13 said...

Huhu..sy dh ad color brownish..terbeli lg kaler pink..cntik rs nk bli sume color je wlupon pttern sama..kat page TOPGIRL pn blouse cntik n rega cun tp hubby dh warn, duit dlm account dh transfer msuk akaun simpnan..haha pdn muka sy nk shopping online now dh kna limit..baru duit boleh smpn.kikiki

bunga13 said...

Huhu..sy dh ad color brownish..terbeli lg kaler pink..cntik rs nk bli sume color je wlupon pttern sama..kat page TOPGIRL pn blouse cntik n rega cun tp hubby dh warn, duit dlm account dh transfer msuk akaun simpnan..haha pdn muka sy nk shopping online now dh kna limit..baru duit boleh smpn.kikiki