Sunday, April 28, 2013

Dapat handbag..yeaahh!




Baru sekarang sempat nak update blog. Kesian blog hampir bersawang seminggu xupdate.
Seminggu di kampung xda makna nak skodeng blog. Kalau di kampung alahai macam-macam xtvtnya. ampunn.

Tapi ini entri agak menggedik mungkin. Dapat handbag baru pun nak kecoh, lol
Blog i, ada i kesah -_-




Thanks suami!! 
Handbag bertukar setelah setahun lebih melasak dengan hdbag hantaran kahwin.
Habis lunyai hdbag hantaran itu, sobs!
Hanya Bonia, x se'gah' LV. LV xmampu suami mak nok.
Dapat Bonia pun dah hepi sangat.
Design simple, i like it!

Memang berkenan jenis besar. Dah jadi mak-mak ni xda feel dah nak pakai hdbag kecik.
Beli besar segala mak nenek boleh sumbat, haha




6 comments:

dhiera said...

i suke beg ini! simple dan cantik! kemas je..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Beg Bonia even harga tak segah LV tapi dia tahan lama.

Mila Ahmad said...

bonia tu....perghhh cun !

Bazilah (^0^) said...

cantik :)

pelangi chenta said...

bonia pun ok juga

kb8282 enterprise online store said...

Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

layari blog kami di ONLINE STORE
atau PHOTO PRODUK