Thursday, October 11, 2012

Stokin..




Salam readers.


comel tak stokin aku? hehe


Korang ingat Fatin Liyana je ada entri pasal stokin, aku pun ada tau.
 Tetiba lak wat entri pasal stokin, haha
Bukan apa tengok stokin FL tetiba teringat stokin aku.
Sebenarnya stokin ni dah lama, masa zaman study dolu-dolu..
Stokin beli kat Giant ala yang 99sen tu.

Sekarang takda daa nak pakai kasut2 berstokin cam zaman study dulu, dah nak jadi mak ok..
Marah dek laki aku kalau g jenjalan berkasut ala2 sport tuh.
Macam budak okeh..kata my hubby la..heh

Jadi sekarang stokin ni dah di recycle ke waktu malam means aku pakai wat tido malam, hehe
cute tak?
Kalau tido malam aku wajib berstokin, sebab dah terbiasa kot.
Zaman study dulu pun tido malam aku berstokin sampai la bawak ke berlaki.
Bukan apa aku ni badan cepat sejuk dan mengigil tengah2 malam time tido jadi kalau pakai stokin nih kurang la sikit sejuk tuh. 
Lagipun kalau selimut teralih dari kaki tak terasa sangat kalau pakai stokin, kalau tak pakai stokin mula la aku terjaga time tengah tido..haishh terganggu tido.
Tu la kisahnya kenapa aku berstokin kalau tido malam.
Suami pun dah tak tengok pelik ngan isterinya..kadang2 siap sarung kan stokin kat kaki isterinya ni..hehe

Korang yang tak biasa berstokin waktu tido mesti rasa pelikkan??
Mommies to be yang tak biasa boleh praktik dari sekarang, nanti berpantang mesti wajib pakai stokin.

Eh stokin apa ye yang berkualiti di pakai ketika pantang?
Yang boleh tahan sejuk tahap maksimun.
Aku memang jenis tak tahan sejuk..huuu



10 comments:

Cik Puan Tqah said...

hoho..dulu giant xde lg kt alor star..bangga sbb akak study kt s.alam..stokin mcm2 warna..slumber pakai g skola..1 hari kene tahan ngn cikgu..hihi..pastu bleh tak..lari..cikgu xsmpt kejar..

Ryn said...

stokin yg beli dekat cameron tu mila!!! best wooo pakaiiii....hehehe...kene g cameron dulu la beli...hihihi

Suria said...

suria pn mase study pakai stokin nk tdo,kihkih memang kite jenis kurus kot mila cpt sejuk kaki.. ;D

btol ckp ryn, stokin yg cameron tu best, gebuss & memanaskan, heee ;)

Cik Ain said...

Comel je. Kita pun tido malam wajib pakai stokin. :))

Munnafendy said...

a'ah la! dlu ngn kwn2 kelas suke gila borong stokin comel2 cmni! hahaha...terimbau kenangan!

Mrs Lurve said...

comel stokin tue, masa azie pantang dulu, hubby belikan stokin bola..sabo jer lah, dhla panjang smpai ke lutut, dgn tebalnya lagi..

Zurae said...

Teringat zaman study dulu...zura pun suke beli stokin giant ni.. Murah n comey2 buat koleksi...hehe..

Tapi zura skrang rimas la pakai stokin Mila, malam asik panas je memanjang... pantang nanti xtaula canner

My Life's Journey said...

Hihi cutenya ..umi dulu suka pakai stokin time nak pakai kasut je ..nak berstokin kat umaah time berpantang nanti ..dapat tak ke umi ni uhuk2 ..

cute la stoking dear ni (^_^).. mcm tuannya jugak hihi

Bazilah (^0^) said...

alahai comel jer tido pkai stokin hehe. bazi jenis x biasa pkai stokin, rs rimas lah mila hehe. tp utk preparation pantang nnti, bazi g beli kt sox world. ckp kt suami nk stokin yg ada jari2 tuh, suami ikutkan aje lah heheheh

MAY said...

sy pun tdo pki stokin comel.haha..sbb kaki ni suke merah2 bl bgun.xtau np.sll tu sapu myk ckit.lps tu sarung stokin.br xde merah2.bl merah2 timbul kat tgn hubby suh tdo pki sarung tgn plk..ape laaa..huhu