Thursday, October 4, 2012

Baby's Day Out..




Salam pembaca.

Semalam mila post la status kat fb "Baby's day out..comel!!"..
tetiba ada kawan-kawan komen kemudian wish,
"tahniah akak!"..
"tahniah sahabat!"..
apakah maknanya? haha..

 
mila duk gelak je baca komen dorang. 
rupa-rupanya dorang fikir mila dah selamat bersalin.
amboi cepat bebenor..baru 6bulan lebih kot..haishh

yang jadi nak tulis status tu sebab duk layan cerita tu la semalam.
siapa tengok cerita tu?
mila pun start tengok time dah nak habis separuh.
ala kisah culik baby bink tu..best! dah la comel baby tuh.
cakap kat asben, kalau la anak kita nanti secomel, sebijak dan secerdik baby ni..aaminn.




comel kan??

15 comments:

Ryn said...

suke cerita ni tau!!!
kite same je nnt besalin nye mila....:)

Mila Ahmad said...

memg cumel. dah besar agaknya baby ni kan ?

puan.mila said...

@ryn : aah kot, due mila awal bln 1 :)

@mila : aah, cerita ni thun 1992 lau xslp..

QasehnyaRania said...

a`aa..comel;)

golek2 sampai sini..hihi salam kenal i follow..

lobaksusue.blogspot.com
jemput singgah ;)

Riena Haiqal said...

owh cerita ni.. memang suka sangat tgk cerita ni.. comel jer baby dia.. (^_^) kan dah tersalah sangka (^_^)

MAY said...

wahaha..eh..baby mmg comel..bb mila nnt comel mcm mamanye..;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

huhuu..mber2 tersalah sangka lah tu. comei kan budak tu, yana siap beli CD lagi

Munnafendy said...

tgk gak cite nih.tp tu la sangat2 la xlogik!

Nurul Husna said...

haha...buat suspen je kat kawan2 mila tue...

Aei Amrun said...

saya tengok...
mmg comel..hehe...tgh pon dah separuh gak...
kalo terkenan bdak tu mesti suke kan..haha..
kluar2 tgk blond tu..

Mrs Lurve said...

hehehehe seme dh suspen, xtengok pun cite nie :(

BERT said...

haha cite ni mmg best gile... mmg comel budk2 tu.. tp dh lm xtgk hihi

~ NANA ~ said...

haha lawak jer...kalau i pon maybe slh phm kot :p

eMMe said...

tak ingat..penah tgk ke tak citer ni, hehehe...

aTy _faRed~ said...

suker cerite ni jugak..banyak kali dah tengok...berpuluh kali kot..budak tu sangat comel..!! dah besar agak nyer die..:)