Thursday, October 25, 2012

Testing blogger-droid




Salam readers.
Hiks, dah malam tapi gatal jugak nak mencuba. Suami dah membuta kat sebelah. Bahana betul isteri, haha. Aku lom mengantuk la. Ok, aku baru je install blogger droid kat tab, ni tengah duk explore. Macam seronok dan cepat je nak up entri pakai blogger droid nih. Baru la semangat pasni. Korang yang pakai android or smartphone boleh la try. G kat market dan search je blogger droid then install. Best!! Selamat men'try'!!
Ok, nak tido daa, kesian kat laki aku tak kena peluk, hiks..nite!!

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments: