Sunday, October 14, 2012

1st time join Blin.gd




Salam readers.

Korang pernah dengar blin.gd? Aku 1st time join. Syok jugak. Tak tahu pergi SINI
Ala macam Says jugak.
Setiap kali uolls daftar akan dapat reward tertentu.
Free je siapa tak mau kan.
Bukan kita yang keluar duit tapi dorang pulak yang bagi kat kita.

Nak daftar atau join Blin.gd, klik INI
Nak daftar Says, klik INI



p/s : weekend pun lepak kat rumah..alaa bosan..sobs!

2 comments:

MAY said...

dis weekend pun lepak umh je..sedih..sob2..sll klu tak kuar ari sabtu, akn kuar ari ahd.ni 2 ari tak jejak tanah...hubby je yg kuar masuk..byk sgt halnye..hukhuk

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mila, Kdg2 lepak kat rumah lagi best.. tapi yg penting kena ada PC. Kalau tak, mmg bosan.