Wednesday, August 27, 2014

Dapur Puan Mila : Pancake

Salam dan hai,

Setiap pagi selalunya sarapan aku simple-simple je. Roti cicah air, biskut cicah air, roti bakar sapu jem. Dasarr malas kann, hehe. Suami jarang makan pagi kat rumah kalau hari bekerja. Sarapan berat hanya dikala weekend (suami kat rumah) atau dikala outing.

Tapi kalau mood rajin datang atau erti kata lain dah bosan makan roti. Aku akan buat pancake. Mudah sangat la resepi pancake ni. Nak resepi?? KLIK!

Semalam aku buat lagi pancake ni. Aku tambah kelainan sikit, tapi resepi asal still sama. Apa yang aku tambah??




Haa aku tambah mealshakes je. Tak banyak hanya sesudu besar gitu. Sedap dan wangi! Pancake ada bau vanila. hehe. Jika korang ada mealshakes kat rumah boleh lah cuba. Dah bosan bancuh air, kita bancuh kuih/kek pula. Tak rugi mencuba.

Oh ye, jika korang tak tahu dimana nak dapatkan sebarang produk Shaklee, boleh cari aku ye. Aku sedia membantu.

 
Your Shaklee Independent Distributor,

Mila Ismail
♥ SMS | WhatssApp : 019-9879159
♥ FB : Damiel Hola
♥ FB page : H's Family Corner                 
♥ Email : damielhola@gmail.com