Thursday, August 14, 2014

Zara dah pandai nak melaram!

Salam dan hai.

Anak dara ku makin besar dah makin pandai nak melaram. Tengok ibu sapu bedak, nak span muka..ibu pakai maskara pun dia nak jugak..tonyoh lips pun dia nak sama. Hailaa anak. Sekarang beria nak pakai sunglass. Nak spekk..nak spekk katanya. Kemain abahnya turut kann.

Baju pun dah pandai nak memilih, nak yang comel2 je..nurun siapa tah. Ibunya takde la cam gituu, kekeke
.
Sebelum ni headband dah tak nak pakai, sekarang macam dah nak pakai balik. Boleh laa melekat lama kat kepala. Jangan dia sedar orang pakaikan sudahh. Mesti nak pegang dan main2 je benda kat kepala tuu. Satu lagi, kalau cakap je nak comel tak? nak cantik tak? Mesti dia tahan kepalanya nak di ikat atau pakaikan headband..haa gitteww kemain ko nak.


Dalam kereta pun mintak spek..mak nya pun nan hadoo spek

Divaa sangat ko nakk

Ibuu..asir! 





hahaha

Anak abah..tengok tuu skin pun nurun abah..nasib baik ibu cerahh sikit..kahkah

Sunglass beli kat giant je tapi boleh tahan jugak mahal bagi aku. Ala untuk budak ku anggap mahal kalau gitu. Nasib baik zara ni reti pakai. Kalau takmo pakai dia akan bagitau. 

Ko nak!! besar nanti jangan duk mintak macam2 pulakk. Abah ko bekeng tauu, nampak je kecik gituu. Ibu je yang lembut hati sikit, sikitt jelaa. kekeke. Anakku dah berusia 1tahun 7bulan.

Ok, tata!

8 comments:

Adinda Baizura Mazlan said...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

Aty_Fared said...

amboi amboi... diva sangat ni.. heheh...

mynameismy said...

kemahen... kalau bg dhia pakai ni mau nye die kejap je patah kang hehe

IA said...

stylish zara!!

Elya Roza said...

amboii besaq nyee spek mata die!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Pantasnya masa berlalu..
Mcm baru semalam je Zara ada
dlm perut Mila.. alih2 dah
besar gini!.

puan.mila said...

@adinda : akn kunjung bls nnti :-)

@aty : tulaa lemain kannn, hehe

@myna : so far dia pakai ok lg..

@Iab: :)

@elya : haaa xpadan tuan!

@miss mirror : tu la kak, sy pun cam xcaya dh besar ginii..

Hafiz Hafizol said...

besarnya spek dia... hehe