Wednesday, August 27, 2014

Sepupu Hamil selepas menggunakan Set Kesuburan Shaklee

Salam dan hai.

Ada berita gembira aku nak kongsi bersama. My cousin dah pregnant 5week setelah mengguna set kesuburan Shaklee. Aku hepi sangat mendengar. Yela hampir setahun menunggu, akhirnya ada juga rezeki buat mereka.

Kata my cousin, sebelum ambil GLA dan Alfalfa periodnya tak regular. Datang tak menentu. Pulak tu setiap kali period mesti sakit senggugut sangat. Alhamdulillah setelah mengambil GLA Complex dan Alfalfa Complex period nya dah kembali normal dan teratur. Senggugut pun dah tiada. Suaminya turut sama mengambil set kesuburan bagi lelaki iaitu Vita-E Complex dan Zinc Complex.

Ini bukti cousin aku dah pregnant, last week dia wassup. Tahniah babe!





 
Set Kesuburan Shaklee ini salah satu usaha untuk mengandung. Kita manusia hanya boleh berusaha, berdoa dan bertawakal. Kalau ada usaha, ada doa..InsyaAllah DIA ada untuk membantu kita.
 
Ingin dapatkan produk Shaklee? Tidak tahu dimana? Boleh dapatkan DISINI

No comments: