Monday, June 10, 2013

Nuffnang : BE paling lama on going dah metered..



Sori readers, jangan bosan ye. Sometime aku perlu juga up entri pasal Nuffnang, baru la dorang tak lokek nak kasi BE, ye dak?? hehe
Ok, CPUV TM Mencari Ramli 2 dah metered. BE yang paling lama bertapa kat account Nuffnang aku. Empat hari lepas kot metered dan sekarang 3 BE masih tengah running. Hopefully lama la BE tu duk bertapa kat situ.

Walaupun nampak je BE aku banyak tapi amount tak meriah pun. sobs!
Dapat kumpul sikit-sikit je. Tapi xpe sikit-sikit kumpul lama-lama berlambak la kan,hehe
Alhamdulillah rezeki, dapat la jugak merasa duit Nuffnang hasil berblogging yang tak seberapa.



Mekasih Nuffnang!
Hope lepas ni bertambah la BE lagi.
Alhamdulillah!!

3 comments:

Hanie said...

ooo.. memang tak paham pasal b.e ni.. yang paham dapat duit yew kalau rajin tulis blog... best2..

Cikdida Syuhada said...

aku nk wat nuffnang gk tp x reti2 sapa skg. huuu

cha said...

takpe kumpul lama lama jadi bukit hee :D