Monday, June 10, 2013

Bad Mom&Baby Expo



First time pergi Mom&Baby expo. Tak best langsung. huh!
Expo sini ye.
Bad expo bagi aku. Maka aku dan hubs pergi sekejap je Sabtu malam tu.
Lepas ke baby expo terus panjang langkah ke Jom Heboh, Kuantan.
Booth kat expo takda la banyak sangat, yang banyak booth pakaian baby je.
Pakaian pula sama harga dengan pakaian luar. Takda brand like Pureen, Pigeon dll. Maka langsung aku tak pandang. Kecewa mak nok!
Pampers booth pula ada drypers je. Momypoko yang diharapkan nan hado.

Tapi dalam antara booth yang ada, aku berminat kat booth basilic je.
Sebab aim aku nak cari cooking tools untuk Zara.
Maka dapat la beli dengan harga rm36.70.
Yang lain aku beli dua helai bib rm10.
Dan hubs belikan carrier untuk anak kawannya.
Tak excited langsung nak membeli.
Sebab harga takda murah pun. sobs!




Maka xda gambar yang aku ambil kat expo.
Dah kata tak excited kan..

Tapi..tapi..sekali lagi aku kecewa. Kecewa sebab cooking tools kat Anakku lagi murah dari Basilic.
rm29.90 je..Huwaaa..

Anakku punya baby cooking tools sebijik macam basilic ni.


Padan muka kan? Tak penyabar sangat. Tsk..



7 comments:

Asz Miza said...

Murahnyaaa..i beli ritu 45.90..wahh..klau tau ada anakku nye sejibik cam tu da sah2 bli kt anakku je..

hayati hashim said...

I pn cri basilic tu.. thanx gtw anakku lebih murah. Pasni boleh terjah.. x best eh expo? Mujur x g...

ct@m@n@qieem said...

oh xbes ke?adik ipar kate bes...ralat jgk xdpt join...nseb bek....

~ NANA ~ said...

Aah x best..i beli bantal bear je utk ayish..hihi

cha said...

ceh nama je expo kan sekali tak murah sgt nan hado plak huhu

cplud miera said...

huhu.. msti sesak ekspo tu kan. tp best cuci mata tu mila :)

QueeN TerataI said...

hehehe sbb tu Queen mmg x excited pun nk g expo2 ni.. beli jela kat kedai2 biasa.. survey2 insyaAllah ada yg murah