Tuesday, June 11, 2013

Apabila suami stalk blog isteri...



Sebelum ni suami dah tahu aku ada blog, tapi tak pernah pun dia amek port pasal setiap entri aku. Memang dia tak berminat laa.
Dan semalam agak lambat dia tidur dan aku tengok dia duk leka dengan tab.
Ku intai-intai laa rupanya duk leka baca blog aku, haha
Stalk my blog eh suami??

Entah entri mana yang dia baca aku pun xtau.
Dah tunjuk minat kat blog isteri letteww.
Eh suami sendiri yang stalk xpe,hehe
Aku rasa suami berminat nak tengok blog aku sebab header baru kot.
Sebab ada nama anaknya kat situ, anak aku jugak, eh?
Anak kami..Hasya Nurzahra.

Dan semalam time nak tidur suami cakap,
"ooo..dalam blog macam2 duk cerita, tapi pasal kereta kesayangan abang tak cerita pun kan?"
Eh, apa kaitan?? haha
Aku ingat suami ada nak tegur tentang penulisan aku ke hape, rupa di suruh wat entri pasal kereta kesayangan dia, haha
Sebelum ni tak terpikir pulak aku nak wat entri pasal tu.
Hehe, baik abang! Next time entri pasal kereta tu akan menyusul.
Sabor eh.

Ok, tata!

11 comments:

ctmah said...

hehehe..comel jek.
lepas ni suami u mesti jd pembaca tegar blog u..hihi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Suami sy pun kdg2 jenguk blog..nsb baik tak pernah komen pape.. hehe

cplud miera said...

ahahaha..comei

Ratu Hatiku said...

hihihi....yalah so sweet...

Chekgu Azrine said...

peminat misteri ek..hehehe..okla suami menyokongkan

Mrs Lurve said...

suami azie pun sama..tp dia xde komen apa2..plg x dia kata, itu pun nk cite dlm blog hahahahaha hampeh

BLuRpL3 said...

so sweet kan.. kami, suami isteri sama-sama tulis blog. saling update apa yg kurang.hehe..

Ryn said...

asben ryn pon same..x amek port lagi..dah tu..balek je malam...mase utk beradu...x de mase dah..hihi

orked violet @ SYA said...

hahaha. comeL! So, update cecepat. hehehe

orked violet @ SYA said...

owh, sya br foLLow cni. free, visit/foLLow Sya jugak ek~

sya-orked.blogspot.com

Bazilah (^0^) said...

hehe suami bazi selalu gak stalk blog bazi.. eh header tu mila wat sendiri ke? comelll